Ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (27/01) στη λεωφόρο Μεσογείων όταν λεωφορείο τράκαρε σε κολώνα και στη συνέχεια σε φανάρι.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για το λεωφορείο 305 από Αρτέμιδα με τερματισμό στο Νομισματοκοπείο.
Την ώρα του ατυχήματος, κινείτο λίγο μετά την πλατεία της Αγίας Παρασκευής με 20 επιβάτες.
Ο οδηγός, όπως αναφέρει ο Alpha, έχασε τον έλεγχο, το λεωφορείο χτύπησε σε κολώνα του ΔΕΔΔΗΕ και στη συνέχεια ξήλωσε ολόκληρο κρεμαστό φανάρι σε απόσταση 15 μέτρων μέχρι να σταματήσει.
Οι επιβάτες κατέβηκαν σοκαρισμένοι αλλά χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Αυτόπτης μάρτυρας λέει ότι έβγαλαν τον οδηγό τελευταία στιγμή καθώς λόγω των λαδιών που είχαν πέσει, υπήρχε κίνδυνος ανάφλεξης.
Αναμένονται τα αποτελέσματα της έρευνας της Τροχαίας για τα αίτια του ατυχήματος.
Τι υποστηρίζει ο οδηγός
Στην κάμερα του Alpha μίλησε ο οδηγός του λεωφορείου για τις συνθήκες του ατυχήματος και απάντησε στο αν έχασε τον έλεγχο:
«Αν έχανα τον έλεγχο, θα είχα σκοτώσει κόσμο. Με έκλεισε κάποιος, πετάχτηκε κάποιος και για να μην τον σκοτώσω, το έριξα έξω».
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.