Οι κάλπες για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 έχουν ανοίξει από τις 07:00 το πρωί της Κυριακής (8/10), με τα ευτράπελα να ξεκινούν νωρίτερα. Συγκεκριμένα, πολίτης κλήθηκε στην εφορευτική επιτροπή, αλλά δεν μπορούσε να πάει γιατί έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 23 χρόνια.
Η περίπτωση αυτή δείχνει τα προβλήματα που υπάρχουν με την επικαιροποίηση των εκλογών καταλόγων, καθώς θα έπρεπε να γίνεται αυτόματα η αφαίρεση ενός ατόμου μόλις δηλωθεί ο θάνατός του. Όταν δεν συμβαίνει αυτό, πρέπει να περάσουν 112 με 114 χρόνια από τη γέννησή του.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.