Ένα σοκαριστικό τροχαίο έλαβε χώρα στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας οδηγός ΙΧ εμβόλισε δικυκλιστή, ο οποίος είχε σταματήσει πριν από διάβαση πεζών σε κεντρικό δρόμο της πόλης.
Όπως μεταφέρει το neakriti, το περιστατικό σημειώθηκε στη Λεωφόρο Καλοκαιρινού, όταν, όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, ένας άντρας αναβάτης σε «παπάκι» κόβει ταχύτητα και σταματά στη διάβαση, βλέποντας μία γυναίκα που ετοιμαζόταν να διασχίσει τον δρόμο.
Κλάσματα του δευτερολέπτου μετά, ένα μαύρο αυτοκίνητο φαίνεται να τον εμβολίζει, εκσφενδονίζοντάς τον, με το κράνος του να αποσπάται λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.
Σύμφωνα με το μέσο, ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε κατόπιν το αυτοκίνητο επί του σημείου και διέφυγε πεζός. Ο τραυματισμένος δικυκλιστής παρελήφθη από το ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
- Φωτιά στο εργοστάσιο της Βιολάντα: Τα σενάρια για τα αίτια της τραγωδίας - Αγωνία για τις αγνοούμενες
- Όταν η Βιολάντα ήταν φούρνος της γειτονιάς στα Τρίκαλα: Η ιστορία της εμβληματικής βιομηχανίας
- Δήμητρα Λιάνη: Η αντίδρασή της στο άκουσμα του θανάτου της Αναστασίας Αθήνη
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.