Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (10/3) στη Θεσσαλονίκη, καθώς λίγο μετά τις 10:00 ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε ηλικιωμένη στον Εύοσμο.
Σύμφωνα με το grtimes.gr, οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε την ηλικίας περίπου 75 χρονών γυναίκα, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ.
Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο η 75χρονη
Η ηλικιωμένη διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι, ωστόσο η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία.
Έρευνα για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος, διενεργεί η Τροχαία.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.