Μενού
Έκρηξη στα Πετράλωνα
Έκρηξη στα Πετράλωνα | Glomex - @OPEN
  • Α-
  • Α+

Στις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών, που τοποθέτησαν σήμερα τα ξημερώματα (25/1) τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα, αναμένεται να συμμετάσχει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία καθώς εκφράζονται φόβοι για ομοιότητες με το περιστατικό στου Γουδή και στην έδρα των ΜΑΤ.

Αυτόπτες μάρτυρες, μιλώντας για την ισχυρή έκρηξη στα Πετράλωνα που προκάλεσε μικρό κρατήρα, είπαν στο Action24 πως δεν είναι η πρώτη φορά, που η τράπεζα γίνεται στοχος ανάλογης επίθεσης. «Στις 03:30 ακούσαμε μία πάρα πολύ δυνατή έκρηξη. Βγήκαμε όλοι οι ένοικοι των πολυκατοικιών έξω έντρομοι και σχεδόν καταλάβαμε τι είχε γίνει, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό στην τράπεζα» είπε ο κ. Στράτος ο οποίος μένει πάνω από το υποκατάστημα.

«Κατεβήκαμε κάτω, για να δούμε τι είχε γίνει. Έσπευσαν αστυνομία, ασθενοφόρα, περικύκλωσαν τον χώρο. Ένα αυτοκίνητο είχε αρκετά μεγάλη ζημιά, γιατί ήταν παρκαρισμένα δίπλα στο σημείο. Δεν μας άφησαν να μείνουμε» συνέχισε ο αυτήκοος μάρτυρας της έκρηξης στα Πετράλωνα.

«Εκκωφαντικός ο θόρυβος, αρκετοί κάτοικοι πετάχθηκαν από τα κρεβάτια τους. Κατεβήκαμε γρήγορα κάτω, η αστυνομία είχε έρθει σε πέντε λεπτά, είχε αποκλείσει τον χώρο. Μιλάμε για αδίστακτους ανθρώπους, γιατί εδώ η περιχοχή έχει καταστηματάρχες που ανοίγουν εκείνη την ώρα τα μαγαζιά τους, ενώ άλλοι περνούν από το σημείο για να πάνε στη δουλειά τους» πρόσθεσε άλλος κάτοικος στα Πετράλωνα.

«Εάν συνέβαινε να περνάει κάποιος εκείνη την ώρα από το σημείο, θα καταλαβαίνατε πως δεν θα μιλούσαμε για άνθρωπο» κατέληξε για τις στιγμές αγωνίας, που βίωσαν σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA