Αυξημένη αναμένεται να είναι η επιβατική κίνηση και σήμερα 5/8, στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου καθώς η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου συνεχίζεται.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, σήμερα Σάββατο, είναι προγραμματισμένα από το λιμάνι του Πειραιά 25 δρομολόγια, από το λιμάνι της Ραφήνας 9 απόπλοι πλοίων και από το λιμάνι του Λαυρίου 10 δρομολόγια.
Χθες Παρασκευή 4/8, πραγματοποιήθηκαν από το λιμάνι του Πειραιά για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη 23 δρομολόγια με 27.652 επιβάτες και 5.436 οχήματα, για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 42 δρομολόγια με 9.316 επιβάτες με 1112 οχήματα.
Από το λιμάνι του Λαυρίου, αναχώρησαν χθες 11 πλοία με 2962 επιβάτες και 859 οχήματα, ενώ από τον λιμένα της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν 17 δρομολόγια με 8.561 επιβάτες και 2086 οχήματα.
Υπενθυμίζεται πως οι ταξιδιώτες πρέπει να βρίσκονται μια ώρα πριν την προγραμματισμένη αναχώρηση των πλοίων, ώστε να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα κατά την επιβίβαση. Το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει αυξημένα μέτρα, προκειμένου να μην δημιουργούνται καθυστερήσεις.
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση για τις δηλώσεις, με βαριές ποινές να έπονται - Πότε ξεκινούν έλεγχοι
- Σε λίστα για μεταμόσχευση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ - Τι είναι η πνευμονική ίνωση;
- Αίγιο: Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος - Τα στοιχεία που τον «δείχνουν» ως τον δράστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.