Μενού
Κλειστό σχολείο
Κλειστό σχολείο στην Αττική | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Άγνωστοι βανδάλισαν –για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες– το ΕΠΑΛ Λαυρίου, με τις πληροφορίες του Alpha να υπογραμμίζουν πως οι δράστες έβαλαν φωτιά μέσα στο σχολείο το βράδυ της Τρίτης (16/01).

Ενώ η χθεσινή ημέρα κυλούσε ομαλά στο ΕΠΑΛ Λαυρίου, τα ξημερώματα της Τετάρτης και πιο συγκεκριμένα στις 03:00 άγνωστοι πυρπόλησαν τρεις κάδους στην είσοδο του σχολείου, καθώς και θρανιά αλλά και καρέκλες.

Από τον βανδαλισμό στο ΕΠΑΛ Λαυρίου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στην κεντρική είσοδο του σχολείου. Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου, πετώντας μπογιές σε αρκετούς τοίχους του Λυκείου.

Άξιο αναφοράς είναι ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό βανδαλισμού του σχολείου μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς άγνωστοι πέταξαν πέτρες στο κτίριο με αποτέλεσμα να σπάσουν παράθυρα και να προκληθούν μεγάλες ζημιές.

Τη διαλεύκανση του περιστατικού στο Λαύριο έχει αναλάβει το τοπικό αστυνομικό τμήμα, ενώ για την κατάσβεση της φωτιάς μετέβη στο σημείο η Πυροσβεστική με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA