Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Συμπλοκή με «πρωταγωνιστές» μαθητές σημειώθηκε χθες στα Τρίκαλα, αλλά όχι στον «Μύλο των Ξωτικών», όπως ανέφεραν οι αρχικές αναφορές για το περιστατικό. Ως αποτέλεσμα, τρία παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ έγιναν και τέσσερις προσαγωγές.

Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά του, ο «Μύλος των Ξωτικών» εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει τα περί συμπλοκής μαθητών εντός των εγκαταστάσεών του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο επεισόδιο που σημειώθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ενεπλάκησαν μαθητές από ΕΠΑΛ της Λάρισας και Λύκειο της περιοχής Ιωαννίνων. Τα δύο σχολεία είχαν πάει εκδρομή στην πόλη.

Τρίκαλα: Τρεις μαθητές στο νοσοκομείο - Τέσσερις προσαγωγές

Αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων με ελαφρές σωματικές βλάβες για την παροχή πρώτων βοηθειών, τρεις μαθητές από τα Ιωάννινα, ένας 15 και δύο 17 ετών.

Για το επεισόδιο ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Τρικάλων και οι γονείς των τραυματισμένων μαθητών. Επιπλέον, προσήχθησαν τέσσερις μαθητές του ΕΠΑΛ της Λάρισας, δύο 15 και δύο 17 ετών. Όμως δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους και αποχώρησαν από το Α.Τ. Τρικάλων συνοδεία ενήλικα.

Επιπλέον, τα 11 λεωφορεία από το ΕΠΑΛ της Λάρισας οδηγήθηκαν στου Α.Τ. Τρικάλων, όπου συγκεντρώθηκαν οι λίστες με τα ονόματα όλων των επιβαινόντων μαθητών.

Οι μαθητές που τραυματίστηκαν δεν επιθυμούν την ποινική δίωξη των αγνώστων δραστών. Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.

Δείτε επίσης:

Αρκάς: Πήρε θέση για τη σημαία με αιχμηρό σχόλιο και ροζ «καλημέρα»

Χούθι: Ποιοι είναι οι αντάρτες που επιτίθενται στο Ισραήλ και κάνουν ρεσάλτο σε τάνκερ

Μπαλάσκας: «Πέρασε τα διόδια με το pass και τα περιπολικά στην καταδίωξη έμειναν πίσω»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA