Μενού
lesbos-mitera
Μητέρα στη Λέσβο | aeolos.tv
  • Α-
  • Α+

Με την ανακοίνωση των βάσεων νωρίτερα, σήμερα, από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων αναδεικνύονται αρκετές ιστορίες, πίσω από τον κόπο χιλιάδων υποψήφιων που διαγωνίστηκαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ανάλογη ιστορία είναι και αυτή και της Αναστασίας Μπαστούνη, η οποία είναι μητέρα τριών παιδιών από τη Λέσβο, και πριν από τέσσερα χρόνια πάλεψε με τον καρκίνο νικώντας τον. Μάλιστα, η περίπτωσή της είναι αρκετά εντυπωσιακή, καθώς κατάφερε να περάσει στην πρώτη της επιλογή, που είναι το Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Τι δηλώνει η ίδια

«Βαθιά ανάσα ότι όλα πήγαν καλά» σχολιάζει μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου, η Αναστασία λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. «Είναι επιτυχία συλλογική, όλης της οικογένειάς μου. Πρώτα του Στράτου, του άντρα μου και των παιδιών μου, που με στήριξαν και όλοι έκαναν υπομονή» λέει συγκινημένη.

Η ίδια επίσης δήλωσε στο aeolos.tv πως αισθάνεται απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους τους ανθρώπους που την βοήθησαν να πετύχει το στόχο της.

Η Αναστασία φοίτησε στο 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης συγκέντρωσε 17.400 μόρια και αυτό που πέτυχε είναι το καλύτερο παράδειγμα για τα παιδιά της 17 και τα δίδυμα 16 ετών «που τόσο καιρό εκπαιδεύτηκαν στην ξηρά τροφή», αναφέρει  γεμάτη ευτυχία. «Μόνο να έχουμε την υγεία μας και όλα τα άλλα με θέληση και προσπάθεια θα τα καταφέρουμε» καταλήγει η Αναστασία Μπαστούνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA