Μενού
Θεσσαλονικείς τραγουδούν Καρρά
Θεσσαλονικείς τραγουδούν Καρρά | Twitter
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε χθες το απόγευμα (24/12) από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, μετά από νοσηλεία του στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στην πόλη που λατρεύτηκε όσο πουθενά αλλού.

Οι Θεσσαλονικείς μαζεύτηκαν το ίδιο βράδυ στο κέντρο της πόλης και τραγούδησαν όλοι μαζί την ομώνυμη επιτυχία του «Απ' το Βορρά μέχρι το Νότο», με το βίντεο να κάνει γρήγορα τον γύρο του διαδικτύου.

Ο Βασίλης Καρράς αγαπήθηκε στη Θεσσαλονίκη, λόγω και της καταγωγής του, γεγονός που μπορεί να το δει κανείς και στα σχόλια του βίντεο: «Μπράβο βρε παιδιά, θα σάς βλέπει από εκεί ψηλά, και περήφανα θα συνεχίσει να τραγουδά, αθάνατος».

Βασίλης Καρράς: Την Τετάρτη η κηδεία του

Ο Βασίλης Καρράς ή αλλιώς ο «άρχοντας της νύχτας» έφυγε χθες (24/12) από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό και μη κόσμο.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής έδινε «μάχη» με σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ νοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο. Η σορός του, όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα «Σύλλογος Φίλων Βασίλη Καρρά» θα τεθεί αύριο, Τρίτη (26/12) σε λαϊκό προσκύνημα στη Θεσσαλονίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA