Μενού
karras.jpg
Ο Βασίλης Καρράς. | Mega Tv
  • Α-
  • Α+

Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου του Βασίλη Καρρά στον καλλιτεχνικό κόσμο και στους χιλιάδες θαυμαστές του.

Ο λαϊκός ερμηνευτής έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια, με σοβαρή ασθένεια.

Στην τελευταία του δημόσια εμφάνιση, στις αρχές Μαΐου του 2023, ο Βασίλης Καρράς ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένος στα εγκαίνια της έκθεσης γλυπτικής Future Perfect του Χρήστου Χατζηβασιλείου.

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες: «Καιρός δεν ήταν να με ξαναδείτε; Είμαι πάρα πολύ καλά, επιστρέφω στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Νομίζω ότι αυτή η συναυλία θα είναι ένα ωραίο κλείσιμο για την καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν επάνω στο σανίδι».

Καρράς: Τι είχε πει για την αγάπη του κόσμου

«Όλους αυτούς τους μήνες δεν μου έλειψε η αγάπη του κόσμου. Δεν μου έλειψε ποτέ, γιατί είναι το μεγαλύτερο δώρο που εισπράττω. Για τις νυχτερινές μου εμφανίσεις θέλω λίγο χρόνο ακόμα. Θα αφιέρωνα στους θαυμαστές μου το τραγούδι "Επιστρέφω"», είχε πει ο Βασίλης Καρράς στους δημοσιογράφους.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA