Ιδιαίτερη φόρτιση είχε η παρουσία του Βασίλη Κικίλια στον αγιασμό της Λεοντείου Σχολής, του σχολείου όπου φοίτησε και ο ίδιος μαζί με την αδερφή του.
Ο Υπουργός Ναυτιλίας μίλησε στα παιδιά για τις εμπειρίες που θα ζήσουν και τους κάλεσε να πιστέψουν στον εαυτό τους, τονίζοντας πως «ποτέ κανείς δεν πρέπει να σας πει ότι υπάρχει ταβάνι και όριο στα όνειρα και στις φιλοδοξίες σας. Γιατί δεν υπάρχει».
Στη συνέχεια, θέλησε να ελαφρύνει το κλίμα απευθυνόμενος στους γονείς: τους ζήτησε να κάνουν μια μικρή παραχώρηση, αφήνοντας τα παιδιά να ξενυχτήσουν λίγο για να δουν τον κρίσιμο αγώνα της Εθνικής μπάσκετ με την Τουρκία.
«Η Εθνική είναι Εθνική», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας χαμόγελα και χειροκρότημα.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.