Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης ο Βασίλης Μπισμπίκης για να δικαστεί για τις φθορές που προκάλεσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στη Φιλοθέη, καθώς τού έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκατάλειψη οχημάτων.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η δίκη ξεκίνησε, αλλά διακόπηκε για κάποια ώρα προκειμένου να κληθεί ο αστυνομικός, ο οποίος είχε σηκώσει το τηλέφωνο για να γίνει η καταγραφή του συμβάντος.
Μάλιστα, ακριβώς επειδή δεν υπήρχε καταγραφικό στο αστυνομικό τμήμα, ζητήθηκε από την πλευρά του Βασίλη Μπισμπίκη να κληθεί ο αστυνομικός προκειμένου να καταθέσει, όπως ζήτησαν και αναβολή.
Ωστόσο το δικαστήριο έχει διακόψει για κάποια ώρα προκειμένου να διαυκρινιστεί εάν θα έρθει ο αστυνομικός να καταθέσει και εάν ενδεχομένως σε δίκη θα αναβληθεί για τις επόμενες ημέρες.
- Κανακαρά: Η νέα σειρά που ανακοίνωσε το Mega - Πότε ξεκινά, οι πρωταγωνιστές και η υπόθεση
- Καιρός: Έρχεται βίαιη φθινοπωρινή εισβολή - Πότε «χτυπά» την Ελλάδα ο «δολοφόνος του καλοκαιριού»
- Απάντησε ο Ρέμος για τον σάλο με τη συναυλία και τον Μ.Αλέξανδρο - «Πού να το φανταστώ»
- Πέθανε ξαφνικά στα 22 της η «Μις Αυστρία» Λουτσία Σίσιτς - Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε από παιδί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.