Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται, σύμφωνα με την ΕΡΤ, τα έργα πεζοδρόμησης στη λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, δρόμος που αποτέλεσε σημείο «σύγκρουσης» ανάμεσα στον απερχόμενο Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και στον νέο Χάρη Δούκα.
Πιο συγκεκριμένα, προκύπτει το εξής ζήτημα σχετικά με τη Βασιλίσσης Όλγας. Η πλευρά Μπακογιάννη κάνει λόγο πως το έργο βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, αναθέτοντάς το σε εργολάβο.
Ωστόσο, σύμφωνα με την πλευρά του απερχόμενου Δημάρχου, εάν ακυρωθεί και δεν προχωρήσει η πεζοδρόμηση, θα χρειαστεί να πληρωθούν ρήτρες στον εργολάβο και αυτές θα επιβαρύνουν την τσέπη των δημοτών. Από την άλλη, ο Χάρης Δούκας έχει ζητήσει από την προηγούμενη δημοτική αρχή να σταματήσει το έργο στο σημείο, που βρίσκεται ήδη, προκειμένου να δώσει ξανά στην κυκλοφορία τη βασιλίσσης Όλγας.
Η εικόνα αυτή τη στιγμή σ' έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους παραμένει, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, διπλή.
Από τη μία, υπάρχουν οι πεζοί που εκμεταλλεύονται τη πεζοδρόμηση, για να κάνουν τζόκινγκ, ποδήλατο, βόλτα και από την άλλη, υπάρχει η εικόνα με το μποτιλιάρισμα, καθώς ο κλειστός δρόμος έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει συμφόρηση στη Βασιλέως Κωνσταντίνου και τη Βασιλίσσης Αμαλίας.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.