Μενού
asthenoforo.jpg
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Το μεσημέρι της Τρίτης 26 Δεκεμβρίου σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο στον Επαρχιακό Δρόμο Βέροιας - Σφηκιάς, τρία περίπου χιλιόμετρα από το χωριό των Πιερίων, σύμφωνα με το verianet.gr.

Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο γυναίκες, με κατεύθυνση προς Σφηκιά, έπεσε σε γκρεμό βάθους 80 περίπου μέτρων.

Η 73χρονη συνοδηγός σκοτώθηκε επί τόπου και η οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε, κατά τις ίδιες πηγές.

Όπως τονίζεται, η οδηγός ήταν νύφη της νεκρής γυναίκας και επέστρεφαν από το Νοσοκομείο Βέροιας, όπου η ηλικιωμένη είχε υποβληθεί σε αιμοκάθαρση.

Άνδρες της Πυροσβεστικής επιχείρησαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τις δυο γυναίκες. Στη συνέχεια παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθησαν στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Βέροια: Κρατείται άλλος οδηγός

Από την αστυνομία που βρέθηκε στο σημείο, κρατείται οδηγός αυτοκινήτου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο.

Το αυτοκίνητο το άνδρα, το οποίο οδηγούσε με κατεύθυνση προς Βέροια και στο οποίο επέβαινε μαζί του η σύζυγος του, φέρεται ότι έκλεισε το δρόμο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Η άτυχη γυναίκα η οποία επέστρεφε στη Σφηκιά, με την πεθερά της για να αποφύγει τη μετωπική σύγκρουση, εξετράπη της πορείας της και κατέληξε στο γκρεμό, κατά το verianet.gr.

Άνδρες της Τροχαίας Βέροιας διενεργούν προανάκριση, ενώ αναμένεται άμεσα να γίνει επιτόπου πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA