Μέσα σε λιγότερο από 45 δευτερόλεπτα ολοκληρώθηκε σύμφωνα με μαρτυρίες η ληστεία στα ΕΛΤΑ Λουτρακίου. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο ληστές έσπασαν με μια κίνηση τη τζαμαρία και απείλησαν τους υπαλλήλους με τα καλάσνικοφ. Στη συνέχεια άδειασαν τις κασετίνες από το τραπεζικό ΑΤΜ, καθώς αυτός ήταν ο στόχος τους, αποκομίζοντας λεία μεγαλύτερη των 30.000 ευρώ και διέφυγαν, με την αστυνομία να τους αναζητά.
Τις κινήσεις των δραστών της ληστείας στα ΕΛΤΑ Λουτρακίου περιγράφει κάτοικος της γειτονιάς, η οποία άκουσε τον θόρυβο, βγήκε στο μπαλκόνι και είδε καρέ – καρέ όσα συνέβησαν.
Όπως λέει στο Orange Press Agency, «άκουσα φασαρία, θόρυβο και νόμιζα ότι έγινε τρακάρισμα και πετάχτηκα έξω. Βλέπω ότι έπεσαν τα τζάμια εκεί στο ταχυδρομείο. Και βγήκαν δύο με κουκούλες και με δύο κουτιά. Τα κρατούσαν στο χέρι, ανοιχτές οι πόρτες. Ένα αυτοκίνητο μαύρο (τους περίμενε), ανοιχτές οι πόρτες, ο οδηγός στη θέση του και φύγανε αριστερά . Ο κόσμος δεν βγήκε βέβαια έξω. Και τις κοπέλες που φώναζαν άκουσα. Τρόμαξα κι εγώ πετάχτηκα έξω. Εκείνη την ώρα είχα θολώσει. Δεν ήξερα τι να κάνω».
Διαβάστε ακόμα: Λουτράκι: Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ - Άρπαξαν πάνω από 30.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν
Όπως ανέφερε στο Orange Press Agency ιδιοκτήτρια φαρμακείου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από τα ΕΛΤΑ άκουσε έναν δυνατό ήχο και μετά από λίγο όλα είχαν τελειώσει. «Ήμουν μέσα, ήμουν κλειστά. Άκουσα έναν θόρυβο, έναν δυνατό θόρυβο, ένα μπαμ. Δεν έδωσα κάποια σημασία, κάποιο αντικείμενο θα έπεσε. Και βγήκα μετά 8 η ωρα και είδα ήταν έξω η Αστυνομία. Έμαθα ότι μπήκαν με όπλα, πήραν χρήματα, έσπασαν την πόρτα» αναφέρει χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με την ίδια, οι εργαζόμενοι, λίγοι στον αριθμό, είχαν βγει στον δρόμο και έδιναν καταθέσεις σε αστυνομικούς.
- Γεωργιάδης: «Η Κωνσταντοπούλου έβαλε τον Ρούτσι να κάνει απεργία πείνας για να μη γίνει η δίκη των Τεμπών»
- Η Νοέλια στην Ισπανία κέρδισε το δικαστήριο και θα προχωρήσει σε ευθανασία - «Είναι η δική μου ζωή»
- Έκλεψε ο Σπύρος Λούης για να κερδίσει τον μαραθώνιο; – Ο έρωτας και οι «σκιές» σε έναν άθλο
- Γίναμε Σουηδία; Η Τροχαία Τρικάλων σταμάτησε για αλκοτέστ μέχρι και... περιπολικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.