Μενού
Φωτιά σε σχολείο στην Άμφισσα
Η στιγμή της πυρκαγιάς στην Άμφισσα | Glomex - @Mega
  • Α-
  • Α+

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (2/4) σε επαγγελματικό λύκειο (ΕΠΑΛ) στην Άμφισσα όταν ξέσπασε φωτιά στο σχολείο, με αποτέλεσμα μαθητές και καθηγήτρια να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Η φωτιά στην Άμφισσα ξέσπασε στο εσωτερικό του ΕΠΑΛ, με το Mega να φέρνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο από το σχολείο, όπου φαίνονται οι καπνοί να βγαίνουν από το εσωτερικό του κτιρίου.

Οι εννέα μαθητές και η καθηγήτρια διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, ωστόσο η κατάστασή τους δεν ενέπνευσε ανησυχία και γι' αυτό πήραν εξιτήριο και επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Στο νοσοκομείο παραμένει μία μαθήτρια για προληπτικούς λόγους, ενώ αναμένεται να πάρει τις επόμενες ώρες εξιτήριο και να επιστρέψει –κι αυτή– στο σπίτι της.

Φωτιά σε ΕΠΑΛ στην Άμφισσα: Τι φαίνεται στο βίντεο

Στο σχετικό βίντεο από τη φωτιά σε ΕΠΑΛ στην Άμφισσα, αποτυπώνονται μαθητές από το παράθυρο του κτιρίου να ζητούν βοήθεια και να βγαίνουν καπνοί και φλόγες από το κτίριο.

Η φωτιά ξεκίνησε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από ένα άρμα που χρησιμοποίησαν οι μαθητές για το Καρναβάλι, με την Πυροσβεστική να διεξάγει έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε το πύρινο μέτωπο.

Τα εύφλεκτα υλικά του άρματος προκάλεσαν μία αποπνικτική ατμόσφαιρα, με τη φωτιά να ξεκινάει έξω από την αίθουσα, ωστόσο λόγω των καιρικών συνθηκών επεκτάθηκε γρήγορα μέσα στο σχολείο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA