Μενού
Ο Αχιλλέας Μπέος
Ο Αχιλλέας Μπέος στον αγώνα του Βόλου με τον Αστέρα Τρίπολης | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ένταση σημειώθηκε στον χθεσινό αγώνα (11/2) της Κηφισιάς με τον Βόλο, που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του στελέχου και δημάρχου της πόλης, Αχιλλέα Μπέου, μετά από προτροπή του διαιτητή της αναμέτρησης.

Η ομάδα της Κηφισιάς, μάλιστα, έφερε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που αποτυπώνει τη ρατσιστική συμπεριφορά από πλευράς Μπέου, καθώς αποκάλεσε τον Ανδρέα Τετέι, ποδοσφαιριστή της ομάδας των βορείων προαστίων, «μαϊμού».

Στο απόσπασμα από τη ρατσιστική συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου, ακούγεται ο παράγοντας της ομάδας του Βόλου να αποκαλεί «μαϊμού» τον ποδοσφαιριστή, με την προπονητική ομάδα του Βόλου να του συνιστά να καθίσει κάτω.

Ρατσιστική επίθεση Μπέου: Τι αναφέρει η ομάδα της Κηφισιάς

«Σε συνέχεια της καταγγελίας που έκανε ο Ανδρέας Τεττέι, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, παρουσιάζουμε το στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ο αξιωματούχος της ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ, που έκανε την ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή μας».

Ρατσιστική επίθεση Μπέου: Το χρονικό

Το βίντεο που ανάρτησε σήμερα η Κηφισιά από τη ρατσιστική επίθεση του Μπέου, έρχεται μετά την καταγγελία που έκανε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Ανδρέας Τετέι, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είπε πως «τον αποκάλεσαν μαϊμού από τον απέναντι πάγκο».

Ο Έλληνας επιθετικός της Κηφισιάς μετά το παιχνίδι είπε στην Cosmote TV:  «Πριν απαντήσω σε αυτό το ερώτημα θα ήθελα να πω για κάτι που άκουσα από τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας, που δεν μου άρεσε».

«Προσπαθούμε τόσο καιρό στην κοινωνία να τα αλλάξουμε όλα αυτά τα πράγματα και κάποιος με αποκάλεσε μαϊμού. Ήταν κάτι που είχα πολύ καιρό να ακούσω, γιατί στα προηγούμενα χρόνια το είχα ξανακούσει. Η αλήθεια είναι ότι με πείραξε πάρα πολύ. Γι αυτό πήγα στον διαιτητή κάποια στιγμή, άκουσα πολύ καλά τη λέξη. Με πείραξε πάρα πολύ, με ενόχλησε». 

Με ανακοίνωση της νωρίς το πρωί ο Βόλος αρνήθηκε κατηγορηματικά το περιστατικό, τονίζοντας: «Σχετικά με τη δήλωση – καταγγελία του ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς Ανδρέα Τετέι ξεκαθαρίζουμε ότι η ομάδα μας από την ίδρυσή της έχει να επιδείξει σεβασμό απέναντι σε όλους κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται έμπρακτα κάθε Κυριακή, επί σειρά ετών. 

«Η αλήθεια είναι ότι πράγματι από τον πάγκο της ομάδας μας άνθρωπος της αποστολής απευθύνθηκε στον διαιτητή και διαμαρτυρόμενος του φώναξε «Τι μαϊμού φάουλ έδωσες». Καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς, το δηλώνουμε κατηγορηματικά».

Ωστόσο, η Κηφισιά με το βίντεο που ανάρτησε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media κάνει λόγο πως ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόταν στον Ανδρέα Τετέι, δίνοντας άλλη διάσταση στο ρατσιστικό περιστατικό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA