Μενού
fotia-magnisia
Φωτιά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Βίντεο από τη στιγμή που 52χρονος στη Χαλκίδα φέρεται να βάζει φωτιά έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το Open, μέσω του συγκεκριμένου υλικού έφτασαν στην ταυτοποίηση του άνδρα, ο οποίος κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πρόκειται για την περιοχή Δοκός, όπου ξέσπασαν δύο εστίες πυρκαγιάς σε απόσταση 200 μέτρων μεταξύ τους. Στο βίντεο διακρίνεται ένα αυτοκίνητο να σταματά δίπλα στο νεκροταφείο και λίγο αργότερα να ξεσπά  πυρκαγιά.

Οι Αρχές εντόπιζαν αμέσως το αυτοκίνητο, ενώ όταν ο 52χρονος συνελήφθη αρνήθηκε ότι εμπλέκεται σε εμπρησμό. Όταν όμως οι αστυνομικοί τού έδειξαν το βίντεο ομολόγησε την πράξη του.

Πλέον η αστυνομία ερευνά το γεγονός ότι οι Αρχές θεωρούν ότι ο άνδρας δεν έδρασε μόνος του, αλλά είχε ως συνεργούς άλλα δύο άτομα. Μάλιστα, η περιοχή θεωρείται φιλέτο, ενώ όταν ξέσπασε η φωτιά έπνεαν άνεμοι εντάσεως 7 - 8 Μποφόρ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA