Μενού
Έκρηξη στην Καλλιθέα
Βίντεο από την έκρηξη στην Καλλιθέα | Glomex - @ΣΚΑΪ
  • Α-
  • Α+

Τεράστιες υλικές ζημιές καταγράφηκαν σε κάβα ποτών στην Καλλιθέα μετά την ισχυρή έκρηξη που καταγράφηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/3), την ώρα που βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφεται η στιγμή, που εκρήγνυται ο εμπρηστικός μηχανισμός στην Καλλιθέα, στην οδό Λαγουμιτζή συγκεκριμένα, και ακούγεται ο εκκωφαντικός ήχος.

Η βόμβα στην Καλλιθέα, η οποία τοποθετήθηκε έξω από το κατάστημα στις 03:05 τα ξημερώματα, προκάλεσε τεράστιες ζημιές σε σπίτια και παρακείμενα οχήματα, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ακούστηκε μέχρι και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας. 

Άξιο αναφοράς είναι ότι το ωστικό κύμα έφτασε αρκετά μέτρα μακριά, ενώ από τύχη δεν υπήρξαν θύματα

Μαρτυρία για βόμβα στην Καλλιθέα: «Είχαν ξαναβάλει»

Την ίδια ώρα, στο Mega, μίλησε κάτοικος της περιοχής σχετικά με την έκρηξη στην Καλλιθέα, σημειώνοντας πως «ανήκε σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, ενώ είχαν βάλει αντίστοιχη βόμβα πριν αρκετά χρόνια».

Η έκρηξη ξύπνησε την κάτοικο, η οποία τόνισε χαρακτηριστικά: «Ανήκει σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου και στο παρελθόν, πριν οκτώ με δέκα χρόνια, είχαν ξαναβάλει βόμβα στο ίδιο σημείο».

«Είχαν βάλει πάλι βόμβα και είχε γίνει η ίδια ζημιά. Σ' εμάς έχουν σπάσει όλα τα τζάμια του σπιτιού μας. Έχουν γκρεμιστεί οι τζαμαρίες από τις πολυκατοικίες, ενώ και στη δική μας πολυκατοικία καταγράφηκαν αρκετές υλικές ζημιές. Ήταν πάρα πολύ δυνατή η έκρηξη, αφού σείστηκε η πολυκατοικία» πρόσθεσε η κάτοικος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA