Άγρια επεισόδια σημειώθηκαν σε Μοναστηράκι και πλατεία Βικτωρίας, την επέτειο της δολοφονίας των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Το βίντεο ντοκουμέντο από την άγρια επίθεση που δέχτηκε νεαρή στην αποβάθρα του ΗΣΑΠ σοκάρει.
Στο βίντεο απεικονίζεται ένα άτομο που φορά μάσκα να γρονθοκοπεί τη νεαρή κοπέλα στην αποβάθρα. Στη συνέχεια νεοναζί σπάνε ακυρωτικά μηχανήματα και κάδους δημιουργώντας αυτοσχέδιες «ασπίδες» και πηγαίνοντας στο βαγόνι όπου είχαν εγκλωβίσει αντιεξουσιαστές και έριχναν υγρό φωνάζοντας «κάψτε τους».
Δείτε επίσης:
Σεφ έχασε 76 κιλά σε πέντε χρόνια αλλάζοντας δύο πράγματα στην καθημερινότητα του
Γιατί η ΔΕΗ εξαγόρασε την «Κωτσόβολος» - Τα καταστήματα, τα έσοδα και τα σχέδια για το μέλλον
Σεισμός στην Εύβοια: Η στιγμή που τα 5,2 Ρίχτερ «χτυπούν» το νησί
- «Έκανε ΚΑΡΠΑ στον Μαζωνάκη με το ένα χέρι»: Η σοκαριστική αποκάλυψη από το ΕΚΑΒ
- Ανθή Βούλγαρη: Ξέσπασε στον αέρα για δημοσιεύματα - «Με έβγαλαν ότι πήγα στην κλινική στο Κολωνάκι»
- «Βόμβα» στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια: Η απόφαση που τα αλλάζει όλα και το μέλλον του Rouk Zouk
- Χριστίνα Παππά: Είχε πάει στο ιατρείο όπου πέθανε ο Μαζωνάκης - «Με επανέφεραν με απινιδωτή»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.