Με αφορμή την φετινή Black Friday στις 29 Νοεμβρίου, έχει ανακοινωθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο ότι θα είναι ανοικτά τα μαγαζιά την πρώτη Κυριακή (01/12) που ακολουθεί την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου.
Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι βέβαιο ότι θα ισχύσει για τα σούπερ μάρκετ, τα οποία ανακοινώνουν εάν θα λειτουργήσουν ή όχι τις Κυριακές, μέσω των ιστοσελίδων τους τις προηγούμενες ημέρες.
Το προτεινόμενο ωράριο για τα εμπορικά καταστήματα είναι από τις 11:00 έως τις 18:00.
Τα πολυκαταστήματα και τα Mall μένουν περισσότερες ώρες ανοιχτά.
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης «καλεί τους καταναλωτές που θα κάνουν αγορές τις συγκεκριμένες ημέρες, να στηρίξουν τις ελληνικές μικρομεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις που δίνουν τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης και βρίσκονται πάντα κοντά στον πελάτη τους.
Οι μεγάλες προσφορές που θα εμφανιστούν στα καταστήματα είναι αποτέλεσμα σκληρής προετοιμασίας και μεγάλης προσπάθειας, με έναν και μοναδικό στόχο: την ικανοποίηση του καταναλωτή που η ακρίβεια των τελευταίων ετών του έχει μειώσει δραματικά το διαθέσιμο εισόδημα».
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.