Ένας 10χρονος μαθητής ΑμεΑ, περιφερόταν μόνος του στη περιοχή του Δήλεσι Βοιωτίας, λόγω... απροσεξίας του οδηγού, αλλά και της συνοδηγού του λεωφορείου μεταφοράς από το ειδικό δημοτικό σχολείο Θήβας .
Τόσο ο οδηγός, όσο και η συνοδηγός είναι οι υπεύθυνοι, προκειμένου να παραδώσουν στους γονείς τα παιδιά που φοιτούν στο ειδικό σχολείο, κάτι που φαίνεται πως δεν έγινε εχθές, Δευτέρα (23/10).
Το παιδί για αρκετή ώρα ήταν εκτεθειμένο, καθώς κινδύνευε η σωματική του ακεραιότητα, ωστόσο διερχόμενοι πολίτες το είδαν να περιφέρεται και ενημέρωσαν αρμοδίως.
Συγκεκριμένα στις 14:00 το μεσημέρι εντοπίστηκε ο 10χρονος μαθητής από τους αστυνομικούς οι οποίοι και τον οδήγησαν στην μητέρα του.
Δυο ώρες μετά, ο οδηγός του σχολικού και η συνοδηγός συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης .
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.