Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγράφηκε στον Βόλο, με έναν 19χρονο στον Ριζόμυλο, σύμφωνα με το gegonota.news, να πετάει ένα κούτσουρο στη γιαγιά του και στη συνέχεια, να χαστουκίζει τη μητέρα του.
Ο 19χρονος από το Ριζόμυλο οδηγήθηκε χθες, Πέμπτη στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου η μητέρα του κατέθεσε ότι κατά την ημέρα του περιστατικού, βρισκόταν στο σπίτι όπου έμεναν όλοι μαζί, με τη γιαγιά του νεαρού να ανοίγει την πόρτα της ξυλόσομπας, για να βάλει ακόμη ένα κούτσουρο.
Από το άνοιγμα της πόρτας ο καπνός της σόμπας απελευθερώθηκε στον χώρο και ο 19χρονος νευρίασε… Έτσι, χωρίς να το σκεφτεί, άρπαξε ένα κούτσουρο που βρισκόταν δίπλα στην σόμπα και το πέταξε στη γιαγιά του, χωρίς ευτυχώς να την τραυματίσει.
Βόλος: Τι κατέθεσε η μητέρα του
Η μητέρα του έτρεξε και οδήγησε τη γιαγιά στο δωμάτιό της, προκειμένου να ηρεμήσει ο γιος της. Όταν τον πλησίασε προσπάθησε να τον τραβήξει μακριά από το δωμάτιο και εκείνος την έσπρωξε, της πέταξε ένα κούτσουρο στα πόδια της και τη χαστούκισε στο πρόσωπο.
Η ίδια, ενώπιον του δικαστηρίου, ισχυρίστηκε πως ο γιος της είναι ένα πολύ καλό, ήσυχο παιδί και το περιστατικό που συνέβη μεταξύ τους είναι πρωτόγνωρο για εκείνους και είναι βέβαιη πως δεν πρόκειται να συμβεί ξανά.
Ο 19χρονος δήλωσε μετανιωμένος στο δικαστήριο, ισχυριζόμενος πως από την πρώτη κιόλας στιγμή ζήτησε συγνώμη από την μητέρα και την γιαγιά του αφού αντιλήφθηκε τι έκανε.
Η Εισαγγελέας στην αγόρευσή της ανέφερε πως δεν είναι φυσιολογικό μία μητέρα να προσπαθεί να εκμηδενίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης μετά από ένα τέτοιο περιστατικό που προκλήθηκε χωρίς καμία αιτία. Η ίδια τόνισε επίσης πως από τύχη δεν προκλήθηκαν σωματικές βλάβες στη γιαγιά.
Τέλος, η Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του κατηγορουμένου, ενώ η πράξη για την οποία κατηγορήθηκε μετατράπηκε σε ελαφρά ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.
Έτσι, το δικαστήριο υπέβαλε στον 19χρονο χρηματική ποινή 100 ευρώ, με την πρόεδρο του δικαστηρίου να καθιστά σαφές στον νεαρό πως υπήρξε μεγάλη επιείκεια προς το πρόσωπό του.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.