Μενού
paiderastia
  • Α-
  • Α+

Μία υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικου αγοριού απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές στον Βόλο όπου, σύμφωνα με το Action24, μία 24χρονη φέρεται να έστελνε μηνύματα σε έναν 9χρονο μέσω TikTok.

Η 24χρονη εργαζόταν σε επιχείρηση που σχετίζεται με ανήλικα παιδιά στη Λάρισα ενώ, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του ανήλικου στην αστυνομία Βόλου, φέρεται να παρενοχλούσε ερωτικά το παιδί της και, μάλιστα, τού έστελνε μηνύματα στο κινητό της γιαγιάς του, γνωρίζοντας πως ο ανήλικος –μερικές ώρες της ημέρας– χρησιμοποιούσε αυτό, για να παίζει παιχνίδια.

Η 24χρονη, με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, είναι εργαζόμενη στη Λάρισα, ο 9χρονος πήγαινε με τον πατέρα του στη συγκεκριμένη επιχείρηση, και η νεαρή άρχισε να «δένεται» με το παιδί και να «εκδηλώνεται».

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός, η νεαρή φέρεται να ζητούσε από τον ανήλικο να σβήνει τα μηνύματα, ενώ η υπόθεση οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA