Μενού
sholeio
Σχολείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μία νέα καταγγελία για περιστατικό bullying σε βάρος ανήλικου μαθητή, έρχεται στη δημοσιότητα αυτή τη φορά από τον Βόλο.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, μαθητής της πρώτης τάξης Γυμνασίου σε σχολείο της Νέας Ιωνίας, φέρεται να έχει πέσει θύμα bullying από συμμαθητές του, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων οι εκπαιδευτικοί δεν ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις του παιδιού για προστασία.

Ενημερωμένος είναι ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας από τους ίδιους τους γονείς, που αποφάσισαν να προσφύγουν στην εισαγγελία ανηλίκων .

Σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα, το παιδί φέρεται να επιστρέφει σπίτι χτυπημένο και άλλες φορές με σκισμένα τετράδια ή με ρούχα βαμένα από μπογιές.

Το τελευταίο επεισόδιο σύμφωνα πάντα με τους γονείς, διαδραματίστηκε χθες (05/03) εντός της τάξης και όταν το παιδί ζήτησε να φύγει από το μάθημα για να επικοινωνήσει μαζί τους, δεν του επιτράπηκε.

Οι γονείς έχουν αναφέρει πως το ζήτημα δεν αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα από τους εκπαιδευτικούς παρά τις επαναλαμβανόμενες οχλήσεις τους, ενώ δεν θέλουν το παιδί τους να αλλάξει σχολείο, αλλά να σταματήσει να είναι «σάκος του μποξ» από συμμαθητές του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA