Μενού
dikastirio
  • Α-
  • Α+

Με απίστευτη αναλγησία φέρθηκε μία ιδιοκτήτρια γκαρσονιέρας στον Βόλο, καθώς πέταξε έξω την ενοικιάστριά της εν μέσω κορονοϊού και καραντίνας και αφήνοντάς την μόνο με τα ρούχα που φορούσε.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, ούτε 40 ημέρες δεν κράτησε η παραμονή της ενοικιάστριας, η οποία εργάζεται ως καθαρίστρια, σε γκαρσονιέρα περιφερειακά του Βόλου, την οποία νοίκιασε από 53χρονη γυναίκα. Μέσα στον κορονοϊό, η τελευταία εισέβαλε στο σπίτι, έκλεισε τον γενικό παροχής ρεύματος και πέταξε έξω τη νοικάρισσά της.

Χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο εκδικάστηκε η υπόθεση καθώς η καθαρίστρια κατέθεσε μήνυση. Το 2021 νοικιάστηκε η γκαρσονιέρα σε περιφερειακή συνοικία του κέντρου της πόλης για 200 ευρώ με το συμβόλαιο που «ανέβαινε» στην πλατφόρμα να αφορά μίσθιο των 50 ευρώ.

Η ενοικιάστρια έδωσε 300 ευρώ προκαταβολή για να κατοικήσει, αλλά δεν έκανε ηλεκτρονική αποδοχή του συμβολαίου και δεν κίνησε τις διαδικασίες για να μεταφέρει στο όνομα της την παροχή ρεύματος.

Η ιδιοκτήτρια δεν ανέχτηκε, σύμφωνα με την απολογία της, αυτή τη συμπεριφορά και τον Φεβρουάριο του 2021, εμφανίζεται ένα βράδυ στο σπίτι, κλείνει τον κεντρικό παροχής ρεύματος και με δικό της κλειδί εισβάλλει στη γκαρσονιέρα.

Προκαλώντας φασαρία μέσα στο σκοτάδι, την πέταξε έξω από το σπίτι. Όλες οι κινήσεις της εκτός από ανορθόδοξες ήταν και παράνομες. Η 50χρονη καθαρίστρια κλειδώθηκε έξω από το σπίτι και αναζητούσε μέσα στην καραντίνα σπίτι φιλικό για να μείνει, ενώ σε όλη την πόλη του Βόλου λειτουργούσε μόνο ένα ξενοδοχείο.

Η ιδιοκτήτρια την πέταξε έξω μόνο με τα ρούχα που φορούσε και την τσάντα της, ενώ την επόμενη ημέρα άλλαξε και κλειδαριά, χωρίς να μπορεί η γυναίκα να πάρει τα υπάρχοντά της.

Χθες το δικαστήριο καταδίκασε την ιδιοκτήτρια σε τέσσερις μήνες με αναστολή και τον εισαγγελέα να επισημαίνει πως ήταν τυχερή που η ενοικιάστρια δεν κατήγγειλε ψευδώς πως μέσα στο σπίτι είχε χρήματα τα οποία κλάπηκαν, ώστε να χρειαστεί να πουλήσει το ακίνητο για να την ξεχρεώσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA