Μενού
astynomia
Αστυνομία | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις 11.30 έξω από το νυχτερινό κέντρο Premiera στην οδό Παγασών στον Βόλο. Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με το «TheNewspaper.gr» η ισχυρότατη έκρηξη οφείλεται σε εκρηκτικό μηχανισμό, χωρίς, μέχρι και αυτή την ώρα να είναι γνωστές περισσότερες πληροφορίες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις. Ο θόρυβος ήταν εκκωφαντικός και ακούστηκε σχεδόν σε όλη την πόλη. Το νυχτερινό κέντρο, τη στιγμή της έκρηξης, ήταν κλειστό. Σε όλη την περιοχή μυρίζει καπνός.

Αυτή την ώρα, οι πυροσβέστες προσπαθούν να εντοπίσουν αν υπάρχει τραυματίας στον χώρο.

Πυροτεχνουργοί βρίσκονται ήδη στο σημείο για να βεβαιωθούν για τα αίτια της έκρηξης και να διαπιστώσουν αν οφείλεται σε βόμβα που τοποθετήθηκε στην εξωτερική πρόσοψη ή αν υπήρξε κάποια αστοχία ή διαρροή στις εγκαταστάσεις του μαγαζιού. Έρευνες διεξάγονται και στα γειτονικά κτήρια, ενώ αναζητείται προς αξιοποίηση βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες των γύρω καταστημάτων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA