Πρωτοφανείς εικόνες έρχονται από το λιμάνι του Βόλου με χιλιάδες νεκρά ψάρια να επιπλέουν στην θάλασσα, εδώ και ημέρες.
Σύμφωνα με όσα είχαν καταγράψει τα gegonota.news, μετά την παραλία του Βόλου, νεκρά ψάρια άρχισαν να ξεβράζονται από την θάλασσα και σε άλλες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος, όπως στον Άναυρο, τις Αλυκές και τη Νέα Αγχίαλο, ενώ χιλιάδες είναι αυτά που επιπλέουν σε όλο τον Παγασητικό.
Το λιμάνι του Βόλου γέμισε χθες (24/08) νεκρά ψάρια και, εκτός από το αποκρουστικό θέαμα, η δυσοσμία ήταν ανυπόφορη.
Σήμερα (25/08) νωρίς το πρωί, έπιασαν δουλειά τα συνεργεία καθαρισμού προκειμένου να απομακρύνουν τα νεκρά ψάρια από την θάλασσα.
Εργαζόμενοι στην καθαριότητα τραβούσαν με την απόχη τα ψάρια, τα οποία συγκέντρωναν σε μαύρες σακούλες και τα φόρτωναν σε απορριμματοφόρα.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Μια αναμενόμενη διαγραφή
- Χαιρετά σιγά σιγά για να γεννήσει η Κατερίνα Καινούργιου: Πότε αποχωρεί και ποιος θα την αντικαταστήσει
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.