Μενού
kokkino-fanari
Κόκκινο φανάρι | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μετά το περιστατικό στην Αθήνα, με 75χρονο να παραβιάζει όλες τις διατάξεις του ΚΟΚ για να αποφύγει έλεγχο της τροχαίας, έρχεται στο φως ένα ανάλογο συμβάν και στον Βόλο, το οποίο ωστόσο προηγήθηκε.

Το βράδυ του Σαββάτου ένας 21χρονος οδηγός οχήματος, χωρίς πινακίδες, δεν συμμορφώθηκε με σήμα των Αρχών και ξεκίνησε μία τρελή πορεία για να μην σταματήσει το όχημά του, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το gegonota.news.

Επιστρέφοντας από διασκέδαση και ενώ διέσχιζε κεντρική λεωφόρο του Βόλου, οι αστυνομικοί παρατήρησαν ότι το όχημα κινούνταν παράξενα και του ζήτησαν να σταματήσει. 

Εκείνος, ωστόσο, πάτησε το γκάζι και επιχείρησε να εξαφανιστεί. Ακολούθησε καταδίωξη, ωστόσο ούτε αυτό αποθάρρυνε τον οδηγό. Διέσχισε τη μισή πόλη, περνώντας με κόκκινο 12 φανάρια. 

Η καταδίωξη κατέληξε σε μία απομακρυσμένη συνοικία, όπου ο νεαρός εγκλωβίστηκε σε ένα στενό αλλά τράκαρε το περιπολικό για να ξεφύγει.

Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και πάρκαρε, αλλά εντοπίστηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη. 

Υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και, σύμφωνα πάντα με το τοπικό μέσο, εντοπίστηκε ποσότητα πολύ μεγαλύτερη της επιτρεπόμενης. 

Οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές όπου καταδικάστηκε σε 36 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 12.000 ευρώ πρόστιμο για επικίνδυνη οδήγηση, αντίσταση, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή. Επίσης, του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για έξι μήνες.

Κατά την έρευνα, να σημειωθεί, διαπιστώθηκε ότι πριν το περιστατικό τού είχαν αφαιρέσει τις πινακίδες για άλλο περιστατικό, αλλά αυτό δεν αποτέλεσε εμπόδιο για να συνεχίσει να κινεί το όχημα. 

Δείτε επίσης:

Αρκάς: Πήρε θέση για τη σημαία με αιχμηρό σχόλιο και ροζ «καλημέρα»

Χούθι: Ποιοι είναι οι αντάρτες που επιτίθενται στο Ισραήλ και κάνουν ρεσάλτο σε τάνκερ

Μπαλάσκας: «Πέρασε τα διόδια με το pass και τα περιπολικά στην καταδίωξη έμειναν πίσω»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA