Μενού
Σχολείο
Σχολική αίθουσα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Βόλου –με πόμολο της πόρτας καρφωμένο στο χέρι– διακομίστηκε χθες, Τετάρτη (28/2) ενάς 11χρονος μαθητής δημοτικού σχολείου, σύμφωνα με το gegonota.news.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιες πληροφορίες για το περιστατικό στον Βόλο, το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το πόμολο να είναι σφηνωμένο στο μπράτσο του, και τους γιατρούς να αναφέρουν πως «δεν έχουν ξαναδεί τέτοιο περιστατικό».

«Το πόμολο κρεμόταν από το χέρι του στην περιοχή του μπράτσου. Μας εξήγησαν πως βρισκόταν στο σχολείο. Τα παιδιά παίζανε στον διάδρομο και κάποιος χτύπησε την πόρτα με δύναμη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί το πόμολο στον μαθητή ο οποίος βρισκόταν πίσω από την πόρτα, μέσα στην τάξη» εξήγησε γιατρός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

«Το πόμολο δεν ηταν αιχμηρό, φαινόταν πως ηταν παλιό,  κι’ όμως σφηνώθηκε στο μπράτσο του. Ευτυχως δεν είχαν πειραχθεί αγγεία» πρόσθεσε ο γιατρός για το περιστατικό στον Βόλο.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο χειρουργείο και έγινε επέμβαση αφαίρεσης. Σύμφωνα με την ενημέρωση των γιατρών το παιδί είναι καλά στην υγεία του και σήμερα το απόγευμα πήρε εξιτήριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA