Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες ταυτοποίησης της σορού, που βρέθηκε σήμερα το πρωί σε παραλία στον Βόλο, με τις τελευταίες πληροφορίες να κάνουν λόγο πως πιθανότατα ανήκε στον 40χρονο, ο οποίος επιτέθηκε στον πατέρα του με ψαροντούφεκο.
Οι ίδιες πληροφορίες της ΕΡΤ επιβεβαιώνουν πως η σορός του 40χρονου ανήκει στον γιο στον Βόλο, ο οποίος το πρωί της Τρίτης χτύπησε με ψαροντούφεκο τον πατέρα του, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Στο σημείο, όπου εντοπίστηκε, βρέθηκε και ένα δίκυκλο όχημα, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα προκύψουν μετά τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.
- Γιατί «φλέγεται» ξανά ο Λίβανος και πώς το Ισραήλ τινάζει στον αέρα την ιστορική συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν
- Η παραλία Ποτάμι στη Σάμο είναι η πιο επικίνδυνη στην Ελλάδα και έχει τον πιο απότομο βυθό
- Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε με ανανεωμένο καλοκαιρινό λουκ στα MAD VMA και ακόμα παραμιλάμε
- Πολυμήχανη Ελληνίδα ανακάλυψε τον μοναδικό τρόπο για να φάμε λαγοκέφαλο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.