Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση πατέρα και γιου από την Άρτα, που αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη. Ο 38χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/09) σε ορεινή περιοχή της Φωκίδας και σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέχεια οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου ο 65χρονος πατέρας του βρίσκονταν νεκρός.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 38χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στους άνδρες της ΕΛΑΣ ότι αρχικά διαπληκτίστηκε με τον πατέρα του, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους προς την Άρτα και στη συνέχεια τον σκότωσε με πέτρες.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει στη Φωκίδα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και «χτένισαν» τα χωριά της ευρύτερης περιοχής για να εντοπίσουν τους αγνοούμενους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος κινούνταν με το αυτοκίνητο στην περιοχή τις τελευταίες τρεις μέρες. Όταν έμεινε από καύσιμα, φέρεται να κατέφυγε με τα πόδια σε μαντρί.

Η μαρτυρία του βοσκού

Ο βοσκός που εντόπισε τον 38χρονο, ανέφερε σε εκπομπή του Alpha πως «φαινόταν εξαντλημένος», αλλά σε καμία περίπτωση δεν έδειχνε ότι είχε διαπράξει έγκλημα.

«Φοβηθήκαμε ότι ήταν κλέφτης. Του είπαμε "σήκω φύγε θα πάρουμε την αστυνομία". Τότε μας απάντησε "πάρτε την Αστυνομία να έρθει να με πάρει". Πήραμε την αστυνομία. Απέξω από τον στάβλο, έχουμε μια περιοχή με συρματόπλεγμα, εκεί τον βρήκαμε», είπε αρχικά ο βοσκός.

Στη συνέχεια, ο ίδιος τόνισε: «Μας είπε ότι διψάει και πεινάει. Μας είπε η Αστυνομία να τον παρακολουθούμε μη φύγει μέχρι να έρθει. Ήταν ήρεμος, εξαντλημένος, δεν φαινόταν για φονιάς. Εκεί που είναι το μαντρί είναι δύσβατο το μέρος, δεν ξέρω πώς βρέθηκε εκεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.