Μενού
Βενζινάδικο στη Βούλα
Αυτοκίητο έπεσε σε πρατήριο καυσίμων στη Βούλα | EUROKINISSI / ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
  • Α-
  • Α+

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από το σφοδρό ατύχημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα (16/01) στη Βούλα, επί της Λεωφόρου Κωνσταντίνου Καραμανλή, όταν πολυτελέστατο τζιπ έπεσε σε βενζινάδικο, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega.

Το ατύχημα στη Βούλα έλαβε χώρα στις 03:11 το πρωί της Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο γλίστρησε στον βρεγμένο δρόμο, χτύπησε στο κράσπεδο και ανέβηκε με την όπισθεν στο πεζοδρόμιο. Ακολούθησε «τρελή πορεία» παρασέρνοντας τα πάντα στο διάβα του.

Το αυτοκίνητο στη Βούλα έπεσε σε κουτιά φύλαξης δεμάτων βάρους σχεδόν τεσσάρων τόνων, τα πετάει μακριά και τα διαλύει. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα καταλήγει στις αντλίες πετρελαίου, ενώ το πρατήριο καυσίμων εκείνη την ώρα ήταν κλειστό.

Βούλα: Βγήκαν τρία άτομα από το αυτοκίνητο

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως από το πολυτελέστατο όχημα βγήκαν σώοι και αβλαβείς τρεις νεαροί, οι οποίοι μόλις αντιλήφθησαν το μέγεθος της καταστροφής στο βενζινάδικο, αποχώρησαν από το σημείο πεζή.

Μάλιστα, στο πρατήριο καυσίμων υπήρχε σύστημα καταστολής σταθμών βενζίνης γεγονός που απέτρεψε την πιθανή έκρηξη και μεγαλύτερες ζημιές στην ευρύτερη περιοχή της Άνω Βούλας, όπου σημειώθηκε το σφοδρό τροχαίο.

Οι ιδιοκτήτες του βενζινάδικου στη Βούλα απομάκρυναν από μόνοι τους το μαύρο τζιπ με δικό τους όχημα, ενώ εργάζονταν όλο το πρωί για να αποκαταστήσουν τις ζημιές. Μέσα στο όχημα, μάλιστα, βρέθηκαν άδεια μπουκάλια ποτών και στο πορτ μπαγκάζ εργαλεία, για τα οποία δεν έχει διευκρινιστεί ο ρόλος τους

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA