Μενού
patir-antonios
Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Εκδόθηκε το βούλευμα για την υπόθεση του Πατέρα Αντώνιου που έχει κατηγορηθεί για δύο περιπτώσεις κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια για ένα παιδί 17 ετών και ένα 13 ετών, τρόφιμοι της Κιβωτού του Κόσμου, από το διάστημα 2020-2022.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών διατάσσει την συνέχιση της ανάκρισης για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης των δύο ανηλίκων αγοριών από τον Πατέρα Αντώνιο.

Οι δικαστές επιστρέφουν τη δικογραφία στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ζητώντας να προχωρήσει σε δύο ανακριτικές πράξεις πριν αποφανθούν επί της ουσίας της υπόθεσης για τις κατηγορίες που αποδίδονται στον ιδρυτή της «Κιβωτού του κόσμου».

Ειδικότερα, ζητούν:

  • να απολογηθεί ο πατέρας Αντώνιος για μία επιμέρους πράξη κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια που αφορά τον έναν εκ των δύο που τον έχουν καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση, και συγκεκριμένα τον 20 χρόνο σήμερα καταγγέλλοντα, και
  • να καταθέσουν δυο αδέλφια, στα οποία ο 20χρονος φέρεται να είχε μιλήσει για την κακοποίησή του από τον ιδρυτή της Οργάνωσης. Τα αδέλφια, σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καταθέσει σε κανένα στάδιο της προδικασίας

Από το περιβάλλον του πατήρ Αντώνιου επισημαίνεται, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζίνα» στο Star, ότι: «ο Πατήρ Αντώνιος έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και αναμένει ότι η κατασκευασμένη και άθλια σκευωρία που έστησαν κάποιοι με σκοπό να πλήξουν τον ίδιο τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου αλλά κυρίως την ίδια την δομή της φιλανθρωπίας, θα καταπέσει με πάταγο.

Η μόνη έννοια του πατήρ Αντώνιου είναι τα παιδιά που έχουν ανάγκη από αληθινή προστασία και αγάπη, όπως αυτή που έδωσε ο ίδιος και οι συνεργάτες του σε περισσότερα από 7.000 παιδιά.

Αναφορικά με το βούλευμα, η επιστροφή του στην ανάκριση αποτελεί μία πρώτη δικαίωση των ισχυρισμών του πατρός Αντώνιου».

Τι λέει το βούλευμα

Το βούλευμα μιλά για δύο μάρτυρες που δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν.

Άρα πρέπει να προσέλθουν οι δύο μάρτυρες για να διαφωτίσουν την δικαιοσύνη για το αν επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί των δύο ανηλίκων για τις περιπτώσεις της κατάχρησης.

Ο 13χρονος, σύμφωνα με την εκπομπή, φέρεται να έχει πάρει πίσω την καταγγελία του προφορικά με βίντεο. Δεν έχει πάει όμως στις Αρχές να ανακαλέσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA