Μενού
Δικαστήριο
Δικαστές | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, οι γονείς του νεογνού που κατηγορούνται ότι σκότωσαν και πέταξαν το παιδί τους σε κάδο σκουπιδιών στη Βραυρώνα.

Το ζευγάρι από το Νεπάλ, ενώπιον της ανακρίτριας, φέρεται να  υποστήριξε ότι δεν έχει τελέσει το αδίκημα της τετελεσμένης ανθρωποκτονίας καθώς το νεογνό γεννήθηκε νεκρό.

Συγκεκριμένα, η 24χρονη μητέρα φέρεται να υποστήριξε ότι το βρέφος, που γέννησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Βραυρώνα, όπου εργαζόταν, ήταν νεκρό καθώς δεν είχε σφυγμό, δεν έκλαιγε και ήταν μελανιασμένο. Πανικόβλητη, πήρε την απόφαση να το πετάξει, βάζοντάς το σε σακούλα σκουπιδιών, πράξη για την οποία μετανιώνει.

Βραυρώνα: Τι είπε στην απολογία της

«Είναι λάθος μου, συγγνώμη που το έκανα, λυπήθηκα πολύ» είπε στην ανακρίτρια ζητώντας να μην οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς έχει ανάγκη τη δουλειά, γιατί στέλνει χρήματα στην πατρίδα της για την ανατροφή του ανήλικου παιδιού της, που το μεγαλώνουν οι γονείς της.

Ο κατηγορούμενος σύντροφός της φέρεται να υποστήριξε ότι δεν βρισκόταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου την ώρα που η γυναίκα γεννούσε το μωρό κι ούτε γνώριζε ότι στη σακούλα που του έδωσε η σύντροφός του ήταν το παιδί.

Απέδωσε μάλιστα σε κακή μετάφραση το ότι φέρεται να είπε προανακριτικά ότι δεν ήξερε τι υπήρχε στη σακούλα. Φέρεται επίσης να είπε ότι η σύντροφός του τού αποκάλυψε την πράξη της, όταν βρίσκονταν μέσα στο ταξί, κατευθυνόμενοι προς το νοσοκομείο προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στην γυναίκα.

Και οι δύο κατηγορούμενοι δήλωσαν λυπημένοι από την απώλεια του μωρού, για το οποίο «είχαν αποφασίσει ακόμα και τι ονόματα θα έδιναν αν ήταν κορίτσι ή αγόρι», όπως ανέφεραν στην ανακρίτρια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA