Μενού
Συγκέντρωση για τη 12χρονη στα Σεπόλια
Διαμαρτυρία στα Σεπόλια για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας 12χρονης | EUROKINISSI / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

«Δεν ζουν ανάμεσά μας, ζούμε ανάμεσά τους» με αυτόν τον τρόπο σχολίασαν, μεταξύ άλλων, οι χρήστες του Twitter τη σημερινή (13/3) πρόταση της εισαγγελέως για τον Ηλία Μίχο και την αθώωσή του σε ό,τι αφορά τις κατηγορίες βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Τα social media «βράζουν» με την εισαγγελική πρόταση για τον Ηλία Μίχο, κατηγορώντας τη δικαιοσύνη ότι είναι μεροληπτική και «κόλαφος» για τη μητέρα της 12χρονης στα Σεπόλια.

«Τι ντροπή είναι αυτή; Δεν έχετε παιδιά;, Σήμερα είναι μία μέρα που θέλεις να σηκωθείς και να φύγεις για πάντα από τη χώρα, Να ξέρουμε πως ότι λένε σήμερα δικαιοσύνη είναι οργανωμένη αδικία» ήταν μεταξύ των εκατοντάδων tweets για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια και την πρόταση της εισαγγελέας που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Υπενθυμίζεται πως η δικαστική λειτουργός πρότεινε την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου, που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται, καθώς και για οπλοκατοχή.

Παράλληλα, ζήτησε να κηρυχθεί αθώος λόγω αμφιβολιών για βιασμό του παιδιού, μαστροπεία σε οίκους ανοχής, μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση εσόδων από πορνεία και εμπορία ανθρώπων.

Υπενθυμίζεται πως ο Ηλίας Μίχος έχει αρνηθεί ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη ενώ ισχυρίστηκε πως συνευρέθηκε με το ανήλικο κορίτσι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA