Την εγρήγορση των αστυνομικών Αρχών προκάλεσε ο εντοπισμός χειροβομβίδων σε κτήμα στην Εύβοια, με το σημείο, όπως αναφέρουν σχετικά πληροφορίες του evima.gr, να παραμένει αποκλεισμένο.
Ο πρόεδρος της κοινότητας Πισσώνα στην Εύβοια μίλησε στο τοπικό μέσο ενημέρωσης και εξήγηση πού και ποιος εντόπισε για πρώτη φορά τις χειροβομβίδες στο κτήμα.
«Εντοπίστηκαν σε κτήμα που είχε μέσα έναν αχυρώνα και ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να τον γκρεμίσει για να φτιάξει καινούργιο σπίτι. Αύριο αναμένουμε τους πυροτεχνουργούς του στρατού όπου και θα ξέρουμε τι ακριβώς είναι αυτές οι χειροβομβίδες» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Όπως ειπώθηκε, το σημείο, μέχρι νεοτέρας, παραμένει αποκλεισμένο.
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
- Ακαθάριστα οικόπεδα: Παράταση για τις δηλώσεις, με βαριές ποινές να έπονται - Πότε ξεκινούν έλεγχοι
- Σε λίστα για μεταμόσχευση η πριγκίπισσα Μέτε Μάριτ - Τι είναι η πνευμονική ίνωση;
- Αίγιο: Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος - Τα στοιχεία που τον «δείχνουν» ως τον δράστη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.