Σε χωματερή στη Βραυρώνα βρέθηκε το νεκρό βρέφος που είχαν πετάξει στα σκουπίδια οι γονείς του.
Αυτή την στιγμή κρατούνται ο πατέρας του βρέφους στην Ασφάλεια και η μητέρα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, η γυναίκα πήγε χθες (09/05) το βράδυ στο Νοσοκομείο με αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος ενώ δεν μπορούσαν να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά.
Στη συνέχεια κλήθηκαν οι Αρχές με αστυνομικούς οι οποίοι πήγαν στο ξενοδοχείο που έμενε το ζευγάρι και έκαναν έρευνα στο δωμάτιο το οποίο ήταν γεμάτο αίματα.
Ωστόσο, πληροφορίες κανουν λόγο, για την ύπαρξη υλικού από βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει τον άνδρα να πετάει στα σκουπίδια το νεογνό. Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλειξη χωρίς ακόμα να έχει διευκρινιστεί αν το παιδί γεννήθηκε νεκρό ή αν γεννήθηκε ζωντανό και οι γονείς το σκότωσαν.
- Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Σηφάκης με την αποχώρηση της Δήμητρας Λιάγγα - «Είναι αδερφή μου»
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Βέροια: Ζευγάρι έκανε «λαμπόγυαλο» υποκατάστημα ΔΥΠΑ επειδή καθυστέρησαν οι πληρωμές τους
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.