Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε 28χρονος οδηγός, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης 6 Νοεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας, αφού είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του πάνω στις ράγες του Τραμ.
Η ενέργειά του προκάλεσε διακοπή της κυκλοφορίας συρμού για περίπου μία ώρα, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για παρακώλυση συγκοινωνιών.
Στον οδηγό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 1.200 ευρώ, ενώ του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για δύο μήνες.
- 2 αποδείξεις από το «Βρώμικο '89»: Πόσες δραχμές θέλαμε για ένα τραπέζι στις διακοπές και μπεργκεράκι;
- Ομπρέλες μόνο για μωρά και παππούδες: Μία παραλία στη Σαρδηνία το «ξεχείλωσε» με τους κανόνες
- Ο Τραμπ κομπάζει για την «μυστική αποστολή» για να μείνει ανοιχτό το Ορμούζ αλλά οι NYT τον προσγειώνουν
- Το πικρό και μοναχικό «φινάλε» της Σαπφώς Νοταρά – Ήταν νεκρή δύο ημέρες όταν την βρήκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.