Μενού
dikastirio
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο κομμωτής, ο οποίος είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο κατάστημα που διατηρούσε στα Βριλήσσια αλλά και στο σπίτι του.

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως τοποθέτησε τις κάμερες πριν από 1,5 χρόνο για λόγους περιέργειας και επιπολαιότητας. Αρνήθηκε δε κατηγορηματικά πως διακίνησε το σχετικό υλικό.

Υπενθυμίζεται ότι τη δράση του ανακάλυψαν οι εργαζόμενες στο κομμωτήριο αλλά στη συνέχεια και μετά από έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκαν και κρυφές κάμερες στο σπίτι του. 

Όπως είχε αποκαλύψει η σύζυγός του, είχε βάλει τις κάμερες στο μπάνιο αλλά και στο δωμάτιο των κορών της και τις παρακολουθούσε. 

«Δεν διέρρευσα το υλικό» ισχυρίζεται ο κομμωτής

Σε δηλώσεις που προχώρησε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (15/12) ο δικηγόρος του, Νίκος Σταυρουλόπουλος, θέλησε να διαβεβαιώσει τα θύμα του κομμωτή ότι το υλικό που κατέγραψε δεν έχει διαρρεύσει. 

«Ξεκάθαρη θέση του εντολέα μου είναι η εξής: Αφενός μεν ζητάει συγγνώμη, αφετέρου, δε, το πιο σημαντικό είναι ότι τίποτα απ΄όλα αυτά που έχουν τραβηχτεί από το κινητό του, δεν έχουν διαρρεύσει. Είναι καθαρά μέσα στο κινητό και τίποτα άλλο» είπε ειδικότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Αυτή η διαβεβαίωση είναι τελική και κατηγορηματική. Όλα αυτά είναι θέματα τα οποία θα κριθούν στα δικαστήρια. Αυτό θεωρώ ότι απασχολεί τα θύματα αυτή τη στιγμή και μπορούμε να τα διαβεβαιώσουμε ότι τίποτα περισσότερο δεν έχει συμβεί από αυτό, μόνο η συγκεκριμένη καταγραφή μέσα στο κινητό, τίποτα περισσότερο» δήλωσε ο ίδιος, μεταφέροντας το μήνυμα του εντολέα του.

Ερωτώμενος για το ποιοι ήταν οι λόγοι που τον οδήγησαν στο να βάλει τις κρυφές κάμερες, είπε πως αυτό είναι θέμα της δικαιοσύνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA