Μενού
Κομμωτήριο
Κομμωτήριο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Προθεσμία να απολογηθεί αύριο, Παρασκευή (15/12) ζήτησε και πήρε ο κομμωτής από τα Βριλήσσια, ο οποίος κατηγορείται πως είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες του καταστήματός του, και παρακολουθούσε τις εργαζόμενες και την οικογένειά του.

Η υπόθεση στα Βριλήσσια παίρνει νέες διαστάσεις, καθώς έχουν ξεκινήσει, πλέον, έρευνες από τις αστυνομικές Αρχές, για το εάν ο κομμωτής διένειμε το οπτικοακουστικό υλικό στο διαδίκτυο.

Την ίιδα ώρα, ο δικηγόρος των θυμάτων, Αλέξανδρος Δάσκας, άφησε αιχμές κατά της συζύγου του κομμωτή, καλώντας την να κατονομάσει το άτομο στο οποίο ο συλληφθείς έδινε τα στικάκια όπου μπορεί να υπήρχε υλικό από τις κρυφές κάμερες.

Βριλήσσια: Ξέσπασε με τη σύζυγό του εργαζόμενή του

Υπάλληλος του κομμωτηρίου στα Βριλήσσια ξέσπασε, μιλώντας για τη σύζυγο του καταστηματάρχη. Υπενθυμίζεται πως, τουλάχιστον, εννέα γυναίκες τον έχουν καταγγείλλει για τις απρεπείς του πράξεις.

«Εγώ αυτήν τη στιγμή και όλες οι κοπέλες, όσο περνούν οι μέρες, είμαστε ολοένα και πιο σοκαρισμένες. Η σύζυγος του κομμωτή μας και συνιδιοκτήτρια, όλες αυτές τις ημέρες που τη βλέπουμε στα κανάλια, μιλάει και λέει πως στεναχωριέται για την οικογένειά της, για τις κόρες της και για τις πελάτισσές της. Εμάς σαν προσωπικότητες τόσα χρόνια, δεν μας έχει αναφέρει» είπε η εργαζόμενη του κομμωτηρίου.

«Δεν λέμε και δεν ξέρουμε εάν γίνεται εσκεμμένα. Οποιοσδήποτε και εάν ήταν, εμείς θα είχαμε ζητήσει συγγνώμη για το προσωπικό για τα όσα έχει κάνει ο σύζυγός μας. Δεν μας έχει αναφέρει πουθενά» πρόσθεσε η εργαζόμενη του καταστήματος. Συμπλήρωσε πως δεν τους έχει ενημερώσει κανείς για το έαν θα πρέπει να επιστρέψουν στη δουλειά τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA