Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (14/12) ζήτησε και πήρε ο 49χρονος ιδιοκτήτης κομμωτηρίου στα Βριλήσσια, ο οποίος κατηγορείται πως είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στην τουαλέτα του καταστήματός του.

Σε ανάλογες πράξεις, όπως κατήγγειλε η σύζυγος και η θετή του κόρη, είχε προβεί και στο σπίτι του, με τον 49χρονο στα Βριλήσσια να κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ενώ, ερευνάται εάν το υλικό έχει διαρρεύσει και στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι πράγματι εγκατέστησε τις κάμερες στο κομμωτήριο, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι είναι άρρωστος και «εθισμένος στην πορνογραφία».

Βριλήσσια: Τι αναφέρει η θετή του κόρη

Η θετή κόρη του, η κόρη της συζύγου του κομμωτή στα Βριλήσσια, μίλησε στο Star όπου διευκρίνισε πως «είμαστε και οι τρεις συντετριμμένες, δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση να γίνουν τέτοιες πράξεις εις βάρος μας».

«Δεν είχαν φανεί τέτοια δείγματα, δεν μας περνούσε καν από το μυαλό, είναι τρομερά τα συναισθήματα, η αηδία και η ντροπή που νιώθουμε. Εμείς είμαστε στη διάθεση των Αρχών, για να βρεθεί μία λύση σε αυτό το θέμα, να διαλευκανθεί και να τιμωρηθεί με τη χειρότερη δυνατή ποινή για τις πράξεις σε βάρος μας. Οι κάμερες στο σπίτι βρισκόντουσαν στο σπίτι και στον θερμοσίφωνα» είπε, εμφανώς φορτισμένη η θετή του κόρη.

Δύο από τους υπαλλήλους του, εντόπισαν τις κάμερες και προέβησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία. Μάλιστα, την επόμενη ημέρα, πήγε στην Αστυνομία και η σύζυγός του, που κατήγγειλε και εκείνη ότι ο σύζυγός της είχε τοποθετήσει δύο κάμερες τη μία στην τουαλέτα και την άλλη στο δωμάτιο της θετής κόρης τους.

Τόσο η σύζυγος όσο και η θετή κόρη του ιδιοκτήτη κομμωτηρίου δεν γνώριζαν για την ύπαρξη των καμερών, ενώ προχώρησαν και οι ίδιες σε καταγγελία στις Αρχές.

Η Ελένη Κατσαρούδικηγόρος της συζύγου του κομμωτή μίλησε το πρωί της Τρίτης (12/12) στις τηλεοπτικές κάμερες και ανέφερε: «Θέλω να σας ενημερώσω ότι μετά από τις καταθεσεις που δόθηκαν από τη σύζυγο και τις δύο κόρες της, η εν λόγω υπόθεση παραπέμπεται περαιτέρω.

Είμαστε εδώ προκειμένου να ενημερωθούμε για την πορεία της υπόθεσης και να προβούμε στις νόμιμες ενέργειες, καθώς οι εντολείς μου επιθυμούν να δηλώσουν υποστήριξη της κατηγορίας κατά του φερόμενου ως δράστη για όλες τις αξιόποινες πράξεις που τελέστηκαν εις βάρος τρίτων αλλά και εις βάρος τους».

Ερωτηθείσα για την ψυχολογική κατάσταση της συζύγου του 49χρονου, η κυρία Κατσαρού είπε: «Η πελάτισσά μου είναι συντετριμμένη, δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA