Σε αδιέξοδο βρίσκονται εκπαιδευτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι σε Ρόδο και Κω, καθώς σύμφωνα με πλήθος τοπικών δημοσιευμάτων, αδυνατούν να βρουν σπίτια προς ενοικίαση σε προσιτές τιμές.
Ενδεικτική της κατάσταση είναι μια ανάρτηση δασκάλου σε δημοτικό σχολείο της Νότιας Ρόδου, σύμφωνα με το rodiaki.gr.
«Είμαι δάσκαλος του Δημοτικού Γενναδίου από πέρυσι αλλά και φέτος, αναζητώ γκαρσονιέρα για ενοικίαση στο Γεννάδι μέχρι 300 ευρώ τον μήνα», έγραψε στα social media ο δάσκαλος.
Δάσκαλος στη Ρόδο: «Είναι ντροπή»
«Είναι ντροπή να κοιμάμαι στο αυτοκίνητο διότι μου ζητούν 400 ευρώ για ένα στούντιο και αδυνατώ να δίνω τόσα λεφτά για ένα σπίτι», σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο εκπαιδευτικός.
Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.