Η καταστροφική πυρκαγιά στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου, μαίνεται για 12η ημέρα με τεράστιες εκτάσεις παρθένου δάσους να θυμίζουν πλέον «κρανίου τόπο».
Χαρακτηριστικές της ανυπολόγιστης ζημιάς στο φυσικό πλούτο της περιοχής, είναι φωτογραφίες από το «πριν» και το «μετά» της φωτιάς που ανέβασε στο διαδίκτυο η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης από το Δάσος της Δαδιάς.
Οι εικόνες είναι από το ύψωμα Κάψαλο και αποτυπώνουν πλήρως το μέγεθος της καταστροφής.
Η Εταιρεία Προστασίας Βιοποικιλότητας Θράκης ανέβασε μάλιστα και βίντεο με την εικόνα του Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς - Λευκίμης - Σουφλίου από το ύψωμα Κάψαλο λίγο αφότου πέρασε η πύρινη λαίλαπα.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.