Τις ελληνικές της ρίζες φαίνεται πως θέλουν να τιμήσουν τα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας, υιοθετώντας το επώνυμο De Grecia αντί του Γλύξμπουργκ, έτοιμοι να δεχτούν και την ελληνική ιθαγένεια.
Όπως ενημερώνει το δελτίο του Action 24, μέλη της οικογένειας πρόκειται να κάνουν χρήση του Νόμου Βενιζέλου και να αποδεχτούν όσα προϋποθέτει για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του σταθμού, η διαδικασία για την σχετική αίτηση αναμένεται να έχει ξεκινήσει μέχρι την Παρασκευή (20/12).
Όσο για το επώνυμο που θα λάβουν, οι «γαλαζοαίματοι» φαίνεται να μην αποδέχονται το επίθετο «Γλύξμπουργκ», και αναμένεται στα στοιχεία τους να αναγράφονται ως «De Grecia», δηλαδή, «της Ελλάδας», όπως και στα Δανικά ευρωπαϊκά διαβατήριά τους.
- Πέντε εντυπωσιακές γυμνάστριες που γνωρίσαμε στα '90s μέσα από την τηλεόραση τότε και σήμερα
- Survivor: «Έχεις καμία σχέση με τον Λιάγκα;» - H ερώτηση του Λιανού που έφερε την πιο επική ατάκα για φέτος
- Πάνος Ρούτσι: «Γενική απεργία 27 με 28 Φλεβάρη, να τελειώνουμε με αυτή την κυβέρνηση»
- Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Η 19χρονη που ξεκλήρισε την οικογένειά της για να το σκάσει με τον παππού της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.