Μενού
estiatorio
Τραπέζι σε εστιατόριο | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Μεγάλη αναστάτωση σημειώθηκε ανήμερα των εγκαινίων της ΔΕΘ (07/09) στη Θεσσαλονίκη, όταν δεκάδες επιχειρηματίες που γευμάτιζαν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης,  εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Όπως αναφέρει το voria.gr, στο συγκεκριμένο εστιατόριο - που στο παρελθόν είχε δεχθεί επισήμους και πελάτες υψηλού κύρους - τράπεζα παρέθετε γεύμα σε περίπου 40 επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδας, πελάτες της τράπεζας.

Λίγες ώρες μετά το γεύμα, οι περισσότεροι από τους συνδαιτημόνες εμφάνισαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, εμετό και διάρροια.

Ορισμένοι μάλιστα διακομίστηκαν σε νοσοκομεία και κάποιοι εξ αυτών πέρασαν μια πραγματικά δύσκολη νύχτα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι το κακό να έγινε από το πρώτο ωμό πιάτο που σερβιρίστηκε (καβούρι με αβγοτάραχο), καθώς οι λίγοι που δεν κατανάλωσαν το συγκεκριμένο πιάτο δεν παρουσίασαν συμπτώματα. 

Σε κάθε περίπτωση, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επικεφαλής της τράπεζας, που είναι έξαλλοι με το συμβάν, έχουν δώσει εντολή στο νομικό τμήμα να ξεκινήσει τις διαδικασίες για αγωγές και μηνύσεις. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA