Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (03/04), στον ιερό ναό των 12 Αποστόλων στη Θεσσαλονίκη, όταν πιστοί εισέβαλαν στην εκκλησία για να διαμαρτυρηθούν για τη συναυλία που διοργανωνόταν.
Εντός του ναού βρισκόταν σοπράνο που ερμήνευε βυζαντινούς ύμνους, λόγω των ημερών του Πάσχα. Η συναυλία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και της Μητρόπολης, κάτι που φάνηκε να μην ενδιαφέρει τους διαμαρτυρόμενους.
Περί τις 20:00, μπήκαν μέσα 30 άτομα που άρχισαν να φωνάζουν κατά της εκδήλωσης και έλεγαν «καμία συναυλία μέσα στην εκκλησία», σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Στο σημείο εκλήθη η αστυνομία, που ανέλαβε την τάξη και οι διαμαρτυρόμενοι αποχώρησαν, ενώ η καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το τραγούδι της.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που καταγράφεται ανάλογο περιστατικό, καθώς, προ ημερών, είχε καταγραφεί επεισόδιο και στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας, όταν πιστοί ενοχλήθηκαν από την ανάγνωση συγγραφικού πονήματος του Νίκου Καζαντζάκη για την Παναγία.
- Η νέα ανάρτηση Τσίπρα για το κόμμα και η φανέλα της Μπαρτσελόνα
- Με εκπλήξεις η εκδήλωση για το κόμμα Καρυστιανού: Η καλλιτέχνις που θα το παρουσιάσει και τα νέα μέλη
- Τι σηματοδοτεί το τέλος του Survivor; Η απάντηση για το αν θα γίνει την νέα σεζόν
- Ο Γεωργιάδης διέταξε απομάκρυνση αναισθησιολόγου για φακελάκι: «Έλαβα ένα απαράδεκτο βίντεο»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.