Με επίσημη ανακοίνωσή της η Aegean επιβεβαίωσε ότι στην πτήση ΟΑ 250, που εκτελείται από την OlympicAir, από την Αθήνα με προορισμό τη Μυτιλήνη με 59 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος, μετά την προσγείωση παρουσιάστηκε ένδειξη φωτιάς σε έναν κινητήρα του αεροσκάφους.
Σύμφωνα με την Aegean, ο κυβερνήτης ακινητοποίησε το αεροσκάφος, ενημέρωσε το αεροδρόμιο για τα κατάλληλα μέτρα και προληπτικά ενεργοποίησε τη διαδικασία εκκένωσης του αεροσκάφους. Κατά την αεροπορική εταιρεία, όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια.
Aegean: «Δεν διαπιστώθηκε φωτιά»
Επίσης υπογραμμίζεται ότι δεν διαπιστώθηκε εκδήλωση φωτιάς και ο κυβερνήτης τροχοδρόμησε το αεροσκάφος με ίδια μέσα στην τελική θέση στάθμευσης.
Η Aegean ενημέρωσε επίσης ότι στέλνεται νέο αεροσκάφος προκείμενου να παραλάβει τους επιβάτες της επόμενης πτήσης με προορισμό την Αθήνα.
Η πτήση θα αναχωρήσει με σχετική καθυστέρηση, λόγω καιρικών φαινομένων στην περιοχή του αεροδρομίου της Μυτιλήνης.
- Δημοσκόπηση RealPolls: Τα ποσοστά των κομμάτων Τσίπρα, Καρυστιανού - Ποιοι καταγράφουν μεγάλες απώλειες
- «Στο τελευταίο κύμα σ' έχασα από δίπλα μου»: Το σπαρακτικό αντίο του Τραϊανού Δέλλα στη Γωγώ Μαστροκώστα
- Δημήτρης Φιλιππίδης για τον πατέρα του: «Ακόμη και σήμερα δεν τον αναγνωρίζω – Σκέφτηκα να τον παρατήσω»
- ΕΛΑΣ: Οι εκπρόσωποι Τύπου του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα - Αναλυτικά βιογραφικά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.