Στη σκηνή των MVMA 2024 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, η Δέσποινα Βανδή και με αφορμή (και) τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα.
Ειδικότερα, όταν και ανέβηκε στη σκηνή των MVMA 2024 για να παραλάβει το βραβείο της, η Δέσποινα Βανδή υπογράμμισε χαρακτηριστικά «καμία ανοχή στη βία! Καμία ανοχή! Στη σωματική, στη σεξουαλική, στην ψυχολογική που είναι και η πιο ύπουλη. Καμία! Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς μαζί με τον αγαπημένο μου φίλο, Αντώνη Ρέμο, αποφασίσαμε να κάνουμε δυο μεγάλες συναυλίες στην Κρήτη που υπάρχουν δομές που στηρίζουν τις κακοποιημένες γυναίκες και τα παιδιά» είπε αρχικά η Δέσποινα Βανδή και πρόσθεσε:
«Η μουσική σίγουρα μας γεμίζει με χαρά. Εμείς με τον Αντώνη προσπαθούμε με έναν τρόπο να συμβάλλουμε όσο γίνεται σε ανθρώπινο επίπεδο. Γιατί, παιδιά, ισότητα δεν υπάρχει φύλο όταν γίνεται τέτοια καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και αφαίρεση ζωών».
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.